به گزارش خبرگزاری حوزه،آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با همکاری دفتر قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزههای علمیه، در راستای ترویج فرهنگ قرآن و عترت و برنامهریزی جهت تشویق و ترغیب هموطنان گرامی برای تلاوت قرآن، مطالعه نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه، سامانه اینترنتی «تلاوت 110» را راهاندازی کرد.
این سامانه به منظور برنامهریزی تلاوت قرآن کریم در 110 روز راهاندازی شده است و علاقه مندان میتوانند بعد از ثبت نام در سایت اینترنتی www.telavat110.com ، به جمع تلاوت کنندگان روزانه قرآن بپیوندند.
*هماندیشی مسئولان کتابخانههای همجوار حرم مطهر
بر پایه این گزارش، همچنین نشست هماندیشی مسئولان کتابخانههای آستان مقدس حضرت معصومه(س) آیات عظام گلپایگانی، بروجردی و حائری در حرم کریمه اهلبیت(ع) برگزار شد.
حجتالاسلام احمدی، مدیر مراکز فرهنگی و هنری و سرپرست کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به این نشست گفت: برای طلاب از نظر ثبتنام در کتابخانه حرم مطهر محدودیتی وجود ندارد و آنان میتوانند با مراجعه به کتابخانه و ثبت نام از ظرفیت موجود استفاده نمایند.
وی افزود: دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد به بالا نیز می توانند با مراجعه به بخش ثبتنام، به عضویت کتابخانه حرم مطهر در آیند.
مدیر مراکز فرهنگی و هنری آستان مقدس قم تصریح کرد: ظرفیتی که برای دانشجویان در مقطع کارشناسی در نظر گرفته شده است 250 نفر است، همچنین کارمندان آستانه و زائرین نیز می توانند از کتابخانه استفاده نمایند.
سرپرست کتابخانه حرم مطهر خاطر نشان کرد: کسانی که که تمایل دارند به صورت موقتی از کتابخانه استفاده نمایند، می توانند با مراجعه به کتابخانه ازکارت موقت استفاده کرده و از کتابهای موجود در کتابخانه استفاده کنند.
وی درباره ارائه خدمات ویژه به پژوهشگران، اظهار داشت: ارائه خدمات ویژه برای پژوهشگران در این کتابخانه فراهم است و آنها میتوانند از فضا و اتاق موجود که مجهز به اینترنت و نرم افزارهای مختلف که قابلیت رایت و کپی را نیز دارد، استفاده نمایند.
بر اساس اعلام روابط عمومی آستان مقدس، مسئولین حاضر درجلسه بعد از بحث و بررسی، راهکارهایی را برای ارتقای سطح کیفی و کمی کتابخانههای همجوار آستان مقدس حضرت معصومه (س) ارائه دادند.
ارائه سیستم جامع برای کتب امانی در راستای ماندگاری هر چه بیشتر کتابها، ایجاد تعادل بین اعضای مراجعه کننده بر حسب نوع رشته های تحصیلی، ایجاد تعامل بین این کتابخانههای همجوار آستان مقدس قم، تمرکز بیشتر بر رشتههای علوم انسانی و علوم اسلامی و تهیه کتب بر حسب نیاز مراجعه کنندگان، تهیه کتب روایی و تفسیری مرجع که توسط پژوهشگران بازنویسی شده است، مجموعه سازی کتب، سیاستگذاری جامع برای ارائه خدمات بهتر و برگزاری دورههای حرفهای کتابداری از جمله راهکارهای ارائه شده در این نشست بود.